留聲堂

查看: 1550|回復: 11

大家好耐冇見喇~我係章魚呀~我開班喇!

聲之貴賓

聲之貴賓

你好,6月13號開班喇!

我係配音班導師黃榮璋,因報名反應良好
現於6月頭號開始嘅連續6個星期,會再開一個由我個人執教嘅配音基本班,
課程:   為6堂,
上課時間:    6月13號開始會喺星期六早上11時至下午1時
或6月13號晚上7時至9時(兩個小時)

地點:     係喺觀塘正規錄音室(詳細地址會喺報名後告知大家)
價錢:     2100元正
每班人數最多為12人
每班人最少8人
課程會教授配音嘅基本技巧,用聲技巧,每人堂均有埋咪機會!
課程包括:   卡通配音技巧,中日韓美劇配音技巧,旁白技巧等等……
課程完成後,如成績理想,均有機會在上堂嘅錄音室進行試聲,並且獲得試用嘅機會,當然不需要另行收費!
上堂嘅錄音室大多為tvb嘅外判工作!

如果想參加或查詢可send email 到
anakinwong217@gmail.com
報名,請大家填寫名字,年齡,聯絡電話
我會親自打電話回覆!
二人同行每人可減一百蚊

留聲堂堂主訊息:
此活動並非留聲堂舉辦或合辦,如有任何問題,請聯絡黃先生。

聲之貴賓

聲之貴賓

課程有改動,敬請留意,因為20號係假期,我唔想大家上一堂後要隔一個星期先再上所以

以下為6月份配音基本班課程資料:

開課日期:27-06-2015(六)
時間:16:00~18~00 或者 19:00~21:00
堂數:每堂兩小時,共六堂

地點:     係喺觀塘正規錄音室(詳細地址會喺報名後告知大家)
每班人數最多為12人
每班人最少8人
課程包括:   卡通配音技巧,中日韓美劇配音技巧,旁白技巧等等……
課程完成後,如成績理想,均有機會在上堂嘅錄音室進行試聲,並且獲得試用嘅機會,當然不需要另行收費!

報名,請大家填寫名字,年齡,聯絡電話
我會親自打電話回覆!
二人同行每人可減一百蚊

留聲堂堂主訊息:
此活動並非留聲堂舉辦或合辦,如有任何問題,請聯絡黃先生。

聲之貴賓

聲之貴賓

6月27號兩個時段嘅配音班尚有小量位置,請大家把握機會喇!
另外課程預告
7月中會開暑期配音班!共6堂!
如有查詢可直接email至anakinwong217@gmail.com查詢

聲之貴賓

聲之貴賓

暑期班現確實喺7月25日開始,一共6堂!
上堂時間為早上11時至下午1時!
現已接受報名,如有查詢或要報名可直接email至anakinwong217@gmail.com!
多謝支持~

聲之貴賓

聲之貴賓

你好!
我係配音班導師黃榮璋!
以下為6月份/7月份配音基本班課程資料:

時間:         16:00~18:00  (餘下少量學位)
            或者 19:00~21:00  

開課日期: 25-07-2015(六)(新班現已接受報名)
時間:  11:00~13:00
堂數: 每堂兩小時,共六堂

地點:     係喺觀塘正規錄音室(詳細地址會喺報名後告知大家)
價錢:     2100元正
每班人數最多為12人
每班人最少8人
課程包括:   卡通配音技巧,中日韓美劇配音技巧,旁白技巧等等……

報名,請大家填寫上:

名字,年齡,聯絡電話
我會親自打電話回覆!
二人同行每人可減一百蚊架!

聲之貴賓

聲之貴賓

大家好~
因為本人想回饋留聲堂和聲色藝直播室對配音員嘅支持,
由即日開始至6月8號前報名
6月27號晚間課程(1900至2100)
7月25號暑期課程(1100至1300)

可以減$100!
另外二人同行嘅優惠仍可一同使用!
大家把握機會喇!

聲之貴賓

聲之貴賓

優惠淨返最後兩日~

聲之貴賓

聲之貴賓

優惠最後今日喇~
把握機會喇~

聲之貴賓

聲之貴賓

大家好!
我係配音班導師黃榮璋!
以下為6月份配音基本班課程資料:

時間:        18:00~20:00 ( 最後兩個位!把握機會喇!)

每班人數最多為12人
每班人最少8人

報名,請大家填寫上:

名字,年齡,聯絡電話
我會親自打電話回覆!
二人同行每人可減一百蚊架!

聲之貴賓

聲之貴賓

淨返最後一個位喇~